مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرکز مشاوره راه نو تصاویرروستای چوخون ... انجمن رزمندگان و جانبازان زیر 25 درصد A . P . K دانلود رایگان نمونه سوالات اینترنت icdl با جواب ( ثابت شده ) طراحی و بهینه سازی سایت کانون تبلیغات دکوپاژ جوهر سفید صـنایـع پـیـچ و مهره دیـاکـو